INFO@CHATEAUVIANDE.EU

TELEFONISCH CONTACT : 030 - 241 27 28

Portion Control?

Naast de Technische Vleesdelen biedt Chateau Viande Utrecht ook Portion Controlled (geportioneerd) vlees aan.

Portion Controlled houdt in dat het vlees wordt geportioneerd op (uw) gewicht en snit, en wordt verpakt volledig naar uw voorkeur & specificatie (bijvoorbeeld vacuum verpakt, zuurstof arm verpakt, skinpack etc.).


Wat uw wensen ook mogen zijn, onze producten worden voor u op maat geproduceerd door onze vak slagers, Chateau Viande Utrecht beheerst dit als geen ander.

Wij kunnen al uw wensen op gebied van geportioneerd vlees van rund, kalf, varkens, lam en kip verzorgen vanuit een moderne productie locatie geheel ingericht volgens de laatste eisen op gebied van milieu en hygiëne.

Door onze hightech apparatuur kunnen wij de trim en grootte van de porties uiterst precies snijden met onze lasersnijmachine, uiteraard indien gewenst kunnen wij dit ook ambachtelijk & handmatig voor u verwerken.

Vlees portioneren is een zorgvuldige klus, onze gehele productielijn is gericht om de kwaliteit van het vlees te bewaren, zowel te versterken.

Is het portioneren van vlees iets dat u graag overlaat aan een specialist? Het verwerken, snijden en verpakken van kwalitatief vlees is bij ons in goede handen.

Geef uw specifieke wensen gerust aan ons door. Aarzel niet, maar vul ons contactformulier in op deze website, of bel naar 030 - 241 27 28. Wilt u meer informatie over ons assortiment, dan kunt u ook contact met ons op, wij staan u graag ter woord!